31
Mar
10

impreunarea si oierul

facem sex sau ne impreunam in saptamina mare? – o intrebare la care poate raspunde fara probleme razboinicul luminii jiji oierul. acesta  a putut fi zarit la stiri (nu la emisiuni mondene), debitind urmatoarele:

“acum nu sint spovedit, ca sint suparat pe duhovnicul meu. anul trecut, am venit acasa dupa doua saptamini, in vinerea mare (de la puscarie, desigur-n.m.) si la 1 noaptea l-am sunat pe duhovnicul meu  si i-am spus ca stiu ca e pacat, da’ cutare si cutare. ceream, asa, o clementa”.

sa ne intelegem: preacucernicul avea pofta de sex si prezenta o nedumerire. nu stia cit timp nu poate face asta, dupa spovednie si impartasanie. nu voia sex, voia sa se impreuneze cu doamna, caci jiji dixit  “a te impreuna cu nevasta e un lucru sfint. a face sex e dracu'”.

acu, jiji e suparat pe duhovnicul care a lasat sa scape  asa o poveste suculenta si a anuntat ca se va spovedi doar la muntele athos. exact acolo unde, acu’ vreo trei ani, scotea  euro fara numar-fara numar din buzunare si ridea ca proasta in tirg, facind glumite cu calugarii. deci e clar: cotizezi competent, te spovedesti unde vrei si nu conteaza ce faci. pacatele au si ele pretul lor. important e sa-l ghicesti pe cel corect.

Advertisements

0 Responses to “impreunarea si oierul”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ma intereseaza

Advertisements

%d bloggers like this: